miércoles, 28 de marzo de 2007
De politiqueo cutre
Y hoy me sorprendo a mí misma al descubrir que odio la política más que ayer.

"Gobernar no consiste en resolver problemas, sino en hacer callar a quienes los plantean."

Esta perlita en cuestión la soltó Giulio Andreotti, político italiano.

Un aplauso para este señor.

Más explícito y nos escupe en la cara.

P.D.: Y sí, esta mierda la he aprendido con la mierda de profesora que tenemos en ECM-II. La pena es que suelta pocos datos interesantes y encima cuando no tienen nada que ver con el tema. Uhg. Gran aprendizaje en hora y media de clase... Pero bueno, esta señora es digna de tener una entrada para ella solita...


Etiquetas: ,

 
posted by Enhea at 1:34 | Permalink |


1 Comments:


  • At 28 de marzo de 2007, 23:46, Anonymous Anónimo

    "Gobernar no consiste en resolver problemas, sino en hacer callar a quienes los plantean."

    Trist però cert. No entendré mai perquè s'escarrassen en ensenyar-nos politica i en fer-nos escollir entre un partit, una ideologia, una manera de pensar, si tot acaba allà mateix, en un immens silenci. Ens prenen per ovelles, només es preocupen en tanca-nos a tots al corral i en utilitzar-nos per obtenir llana o d'altres productes més mortals. I, que a ningú se li acodeixi dir-li al pastor que si les cuida millor potser la llana és de millor qualitat, perquè és una autènica pèrdua de temps ja que hauria de moure un dit i és massa esforç.
    Uff.. dieun que necessitem la política per conviure en societat i necessitem conviure en societat perquè necessitem no sentir-nos sols. No dic que això no sigui cert, però hem arribat a un punt que hem disfrassat la vertadera política de pallasso; sí, concidero que el panorama polític és tot un circ, on es passen el dia criticant als altres i fent-nos caminar per la corda fluixa apostant entre ells a veure quans bufons van avall.

    PEr cert, akestes paraules sobre governar m'haurien anat bé l'any passat, ja que en comptes de matar-me a resoldre els problemes de mates m'hauria dedicat a fer callar el professor (favors sexuals potser XD¿?¿).

    Ais... lespècie humana és genial... i sobretot la Clop, ja que em fomenta el complex Peter Pan amb els seus discursos i em fa sentir intel·ligent quan assenteix davant les nostres opinions com si li importessin o n'anes a treure algu de profit. És gran.

    Sento el discurs paranoic... però sk a akestes hores i les teues paraules minspiren.

    Per avui només em queda afegir un: beeeeee!
    Un somriure.